Uğurludağ Çok Programlı Anadolu Lisesi

WEB https://ugurludagcpl.meb.k12.tr
Adres : YENİCAMİİ MAHALLESİ DEREBOYU SOKAK NO15 UĞURLUDAĞ/ÇORUM
VİZYON : Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaç ve temel ilkeleri doğrultusunda; öğrenme için her türlü fırsatın sağlandığı bilgili, becerili ve iyi bir ahlâka sahip nitelikli öğrencilerin yetiştirildiği, tercih edilen bir okul olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizi; Türk Milli Eğitimi´nin temel amaç ve ilkelerini en üst seviyede gerçekleştirmek için etik değerlere bağlı, kendimizi sürekli geliştirerek öğrencilerimizi öz değerlerine sahip çıkan, teknolojiyi iyi kullanarak çağı yakalayan, girişimci ve üretken bireyler olarak topluma kazandırmak.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZLI
Pansiyon :
Servis : OKULUMUZDA PANSİYON OLDUĞU İÇİN SERVİS BULUNMAMAKTADIR.
Ulaşım : KARAYOLU
Yerleşim Yeri : UĞURLUDAĞ İLÇE MERKEZİ
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 67
Kontenjan Bilgileri : OKULUMUZDA MESLEK, ANADOLU VE İMAM-HATİP SINIFLARINA AİT 34´ER KİŞİLİK KONTENJANIMIZ MEVCUTTUR.
Sportif Etkinlikler : OKULUMUZDA HER YIL FUTBOL, FUTSAL, DART, MASA TENİSİ, VOLEYBOL TURNUVALARI YAPILMAKTADIR. AYRICA ÇORUM/MERKEZDEKİ BAZI TURNUVALARA DA(ATLETİZM) KATILIM GÖSTERİYORUZ.
Bilimsel Etkinlikler : BİYOLOJİ, FİZİK VE KİMYA ALANLARINDA ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİMİZ İLE SENE SONU SERGİLER YAPIYORUZ.
Proje Çalışmaları : HER YIL OKULUMUZDA EN AZ 3 TANE ÖĞRENCİ MERKEZLİ PROJE YAZIYOR VE UYGULUYORUZ.